​Revision og regnskab

Jeg udarbejder ĂĄrsregnskabet for din virksomhed.

Omfanget af mit arbejde og min erklæring på regnskabet vil være forskelligt afhængig af hvilken virksomhedsform, du har valgt til din virksomhed.

​

Personlig ejet virksomhed

Driver du en personlig ejet virksomhed, vil mit arbejde typisk bestå i en gennemgang og afstemning af bogholderiet. Herudover vil jeg foretage afskrivninger og hensættelser i regnskabet og afslutte mit arbejde med en assistanceerklæring.

​

Virksomhed i selskabsform

Driver du din virksomhed i selskabsform skal årsregnskabet som udgangspunkt revideres. Det betyder, at jeg skal afgive en erklæring med høj grad af sikkerhed (revision), hvilket stiller yderligere krav til de handlinger og den dokumentation, som jeg skal lave i forbindelse med mit arbejde.

​

Du har også mulighed for at fravælge revision af årsregnskabet og i stedet vælge assistance, hvis dit selskab opfylder betingelserne herfor. Jeg rådgiver naturligvis herom.​

Kontakt mig i dag​

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad  jeg kan gøre for dig.​ Brug under 1 min pĂĄ at udfylde min formular, og fĂĄ den vejledning du behøver

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger​

Revisor Nielsen ApS

CVR: ​40832211