Hvad kan jeg

Jeg har gennem årene arbejdet med alt fra bogføring til strategisk sparring, og jeg har altid haft fokus på personlig rådgivning.

​

Jeg ønsker at være mine kunders vigtigste og nærmeste rådgiver og støtte, så de kan have fokus på at drive deres forretning.

​

​

40 ĂĄrs revisorerfaring

Ved at vælge mig som din fremtidige samarbejdspartner får du en engageret revisor med næsten 40 års erfaring som revisor og daglig leder af en virksomhed.

​

Jeg har gennem årene opbygget et stort netværk af kompetente samarbejdspartnere, som hver for sig er eksperter på deres felt, hvilket sikrer, at du altid får den korrekte rådgivning.

​

​

Kvalitetskontrol og sikkerhed

Som registreret revisor er jeg omfattet af en offentlig kvalitetskontrol, der varetages af Erhvervsstyrelsen. Kvalitetskontrollen skal sikre, at jeg overholder alle gældende regler og anbefalinger. Herudover er jeg forpligtet til løbende at deltage i efteruddannelse inden for skat, regnskab, selskabsret og revision.​

Kontakt mig i dag​

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad  jeg kan gøre for dig.​ Brug under 1 min pĂĄ at udfylde min formular, og fĂĄ den vejledning du behøver

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger​

Revisor Nielsen ApS

CVR: ​40832211