​Bogføring

Det er vigtigt, at der er styr på virksomhedens bogføring, så du kan træffe dine beslutninger på et sikkert grundlag.

Jeg tilbyder dig hjælp, uanset om du selv ønsker at stå for bogholderiet, eller om du hellere vil overlade den del til mig.

Jeg tilpasser omfanget af min bogføringsassistance ud fra dine ønsker og behov.

Ønsker du selv at bogføre

Hvis du selv ønsker at bogføre, kan jeg hjælpe med at instruere og vejlede dig i processen samt gennemgå og give dig en forståelse af, hvordan du skal forstå resultatet af din

bogføring.

Du kan vælge, at du selv sørger for løbende indberetning af moms og andre afgifter, så jeg kun modtager dit materiale én gang om året, når årsregnskabet skal laves. Du kan også vælge, at jeg gennemgår din bogføring for væsentlige fejl i løbet af året – typisk i forbindelse med at der skal indberettes moms eller lignende.

Ønsker du ikke selv at bogføre

Hvis du ikke selv ønsker at bogføre, vil min hjælp omfatte alle bogholderiets facetter bortset fra fakturering, som jeg anbefaler bør foretages af virksomheden selv, for at sikre en hurtig og effektiv fakturering - og dermed en god likviditet.

Kontakt mig i dag​

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad  jeg kan gøre for dig.​ Brug under 1 min på at udfylde min formular, og få den vejledning du behøver

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger​

Revisor Nielsen ApS

CVR: ​40832211